image_print

Són sessions de 90 minuts on treballem els aspectes mentals, emocionals, corporals i energètics que limiten la respiració, l’emissió de la veu i la comunicació amb els altres, per anar donant a llum a la nostra veu orgànica i redescobrir el plaer de l’expressió pròpia . Per estar tranquils necessitem recuperar la coherència interna i poder expressar-nos en llibertat des del que necessitem, pensem i sentim. Per a això treballarem en l’actualització de les nostres formes de respondre i interactuar amb el nostre entorn.

En aquest treball utilitzem més la nostra veu per produir sons de creure ressonància en el cos físic i energètic amb la intenció de descomprimir i recuperar el seu flux energètic natural.

La veu és un instrument molt eficaç per restaurar la salut perquè ressona des de l’interior i ens alinea connectant-nos amb la respiració primària i els seus cicles naturals d’inhalació i exhalació. A través de la vibració sonora i l’escolta afavorim l’autoregulació del sistema nerviós i vam aconseguir que la persona recuperi els patrons harmònics de salut dels fluids i teixits corporals. D’aquesta manera obrim les portes a les pròpies forces curatives de l’organisme perquè la sanació pugui succeir des de l’interior.

¿Quin és l’esquema de treball?

1) Coordinació fono-respiratòria. Prendre consciència de la relació entre Cos-Veu-Respiració.

Conèixer les bases anatomofisiològiques de la fonació. Viure una postura harmònica i fisiològica que obri pas a la respiració i la veu. Respiració conscient i completa. Relaxació activa. Articulació i dicció. Exploració de les Cavitats de ressonància. Veu i Espai: Projecció. Alliberament i amplificació de les vibracions. Irradiació de la veu.

2) Veu i Emocions. Elaboració i tancament de situacions inconcluses.

3) Veu i Comunicació. Millorar l’eficàcia comunicativa. Resintonització de l’instrument, Emoció-Pensament-Cos-Veu.

4) Autopercepció i Consciència. Afavorir i reforçar capacitat d’autoregulació de la veu i del sistema nerviós.

5) Veu i Salut: Restauració del flux energètic. Alineació, assentament i respiració primària.