image_print

La bona teràpia ajuda a treballar els bloquejos afectius on van quedar congelades parts del nostre potencial humà, facilitant el creixement i desenvolupament de la persona singular que cadascú és.

El bon terapeuta té un ampli bagatge en el camí de l’Autoconeixement i des d’allà intenta comprendre i acompanyar al seu pacient en el descobriment de si mateix. Potència en aquest els seus propis recursos perquè pugui assumir com a persona única i materialitzi els canvis que necessita per viure en coherència amb ell mateix. Per a això, és necessari que el pacient i el terapeuta s’obrin humilment a aquest espai buit i fèrtil on neix el genuí de la persona.

El nostre objectiu és poder arribar a reconèixer-nos tal com som, sense introjectes familiars o culturals, i encara que sigui un propòsit que no és fàcil i que porta anys de Treball Interior, sí que és possible.

Proceso terapéutico gestalt

Des de la nostra perspectiva, la teràpia o el Treball sobre Sí aporta fondària, tendresa i bellesa a la pròpia vida, i un no hauria d’anar només quan la necessitat l’obliga a superar els prejudicis que té sobre ella.

Per tot això, creiem en els processos més que en les intervencions terapèutiques.

+ informació