Taller de Constel·lacions Familiars amb Aga Umpiérrez

Per 0 comentaris1 febrer, 2019

IMG-20190201-WA0018

El treball amb Constel·lacions familiars és una forma de teràpia sistèmica, desenvolupada per Bert Hellinger, que busca la sanació de la persona a través de la restauració d’un ordre familiar que per un motiu o altre s’ha trencat o desequilibrat.

Permet treure a la llum dinàmiques inconscients del nostre sistema familiar
que causen patiment i aportar una nova imatge de solució, completant el moviment amorós familiar interromput i reconciliant l’ordre que el sistema reclama, l’equilibri i l’amor. El nen, per amor cec, adopta sentiments i suporta càrregues que li dificultaran la vida d’adult.

Els assistents al taller podran participar treballant la seva pròpia constel·lació, com a representants elegits per constel·lacions d’altres participants o com a observadors. En tots els casos reben la ressonància i influència de la dinàmica dels treballs dels altres.

Dirigit a persones que tinguin dificultats en les seves relacions (personals, laborals, etc.), a aquells que pateixin malalties greus (càncer, esclerosi múltiple, diabetis i altres), qualsevol tipus d’addicció i / o trastorns d’alimentació, a persones que hagin patit repetides experiències d’infortuni (duels, morts tràgiques, suïcidis, etc.), a persones que estan interessades a treballar específicament problemes de parella, convivències o separacions conflictives, per a professionals de la Salut (Psicòlegs, Psicoterapeutes, Metges, etc), Educadors, Mestres, Advocats, Consultors d’Empreses, i per a tot el que vulgui trobar vies de solució de les seves dinàmiques familiars tant per alliberar el seu desenvolupament personal, com per millorar les relacions interpersonals (parella-família-fills-laborals, etc).