image_print

Psicodrama

El teatre és com un procés de Coneixement de Si per a la persona que s’inicia com a “artista”. Una espècie d’alquímia que ens aporta moviment mental, emocional, físic i espiritual, a la nostra manera de veure el món.

En tota situació teatral hi ha un conflicte no resolt, una energia retinguda pendent d’actualitzar. A partir de la consciència sensorial i la improvisació explorarem la veritat i la mentida ocultes en aquestes situacions.

Rescatarem aquells personatges que limiten el nostre potencial com a éssers humans, i aprendrem a Actuar noves formes de relació que ens permetin fer front d’una altra manera als conflictes que tinguem pendents de resolució.

Experimentarem amb el nostre cos integrant els seus oposats, amb la possibilitat de desbloquejar nuclis afectius molt arrelats per la nostra història cultural. En transformar aquests nuclis afectius congelats en Art, aconseguirem un canvi profund en la nostra percepció del món i una llibertat expressiva insospitada fins ara.

L’única obligació de l’aprenent de ” artista” és assumir la responsabilitat del que va expressant en el seu camí d’aprenentatge escènic, amb la possibilitat d’arribar a adquirir, si el compromís amb el Treball així ho demostra, una nova sensació Ètica en la vida quotidiana i en l’Art de Viure la pròpia vida.

Coach para actores

Coach per Actors

Un espai personal per a la preparació i construcció de personatges, tant per a cinema com per a teatre. Així com per crear i supervisar projectes artístics de qualsevol índole, tant unipersonals com col · lectius. També és un lloc per a elaborar continguts individuals, amb processos personalitzats d’entrenament i investigació escènica, a través de l’Art Dramàtic i la Teràpia Gestalt Psico-Corporal.

La nostra feina és molt poc sistemàtic, per aquest motiu fem més èmfasi sobre l’expressió de la passió de l’artista que sobre la tècnica. La funció del mestre és respectar i enfortir el potencial artístic de cada alumne i grup en el seu camí d’aprenentatge.

Treballem i investiguem les lleis de l’escena sobre la base de la pròpia experiència. I al coneixement d’aquestes lleis, que cada artista respecta a la seva manera, no s’hauria de dir ni mètode ni tècnica, sinó Art. L’Art, per sort, és molt més bell i complex.

+ informació