image_print

La Teràpia Individual són sessions de 60 a 90 minuts, amb freqüència setmanal o quinzenal, en què oferim un espai protegit per atendre les demandes de la persona amb malestar psíquic, emocional i / o corporal, amb un acompanyament personalitzat a les necessitats del moment.

A la persona la tractem com un ésser en la seva totalitat, on li proposem que la seva presència sigui activa i participativa, i on el malestar o els símptomes són la guia que ens pot ajudar a trobar un nou equilibri.

Utilitzem les tècniques de la Psicoteràpia Gestalt combinades amb el treball d’intervenció Psico-Corporal, per explorar el funcionament que tenim a la vida a l’ relacionar-nos amb els altres, i buscar formes més sanes d’actuar d’acord amb les nostres necessitats.

Terapia gestalt individual y de parejas

La parella és la segona escola de vida, després de la família d’origen. A la parella es posen de manifest les nostres dificultats per lliurar l’Amor i la Confiança, aquelles dificultats que procedeixen dels nostres primers vincles i que reapareixen en el contacte íntim amb l’altre.

La sessió de teràpia és un lloc per aprendre a vincular-nos amb la parella de forma més sana, de manera que puguem anar clarificant el que pertany a la història de cada un i el que és de la relació en si. Un lloc on poder estar presents, en contacte amb la realitat del moment, i poder anar desanudando els mecanismes que ens impedeixen satisfer del contacte amb l’altre.

Aprendre a estimar-nos amb els ulls oberts, veient l’altre tal com és i deixant-nos veure des del que som. Des d’aquí podrem triar la parella amb consciència, veient el que hi ha i el que no, i acompanyar-nos en la tasca de viure la vida de forma plena.

La durada del procés és variable i es pot combinar amb sessions individuals amb cadascun dels membres de la parella, si la resolució dels conflictes així ho requereix.
Busquem que cada membre de la parella pugui aprendre a estar en contacte amb l’altre sense renunciar al que és.

+ informació